Условия за Гаранция

Всеки един продукт, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде 99.99% работеща без дефекти.

Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглобяване. При тези случаи клиентът сам поема разходите за ремонт.

Поради самата специфика и характеристика на rc моделите ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един продукт. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след напр. 2-3 месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Моля, ако не сте съгласни с гаранционните условия не използвайте този сайт.

Ако установим, че дефекта наистина е производствен ние ще подменим или поправим вашият продукт.

Гаранцията не покрива консумативи (мотори, перки, батерии, зарядни устройства, лагери) и други част, които се износват при експлоатация и подлежат на периодична подмяна.

Гаранцията отпада:

  • при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирано от bgdrones.com лице или сервизен център; 
  • в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация ( удари, падания, контакт с движещи се и недвижещи предмети) ;
  • Небрежно използване на продукта
  • в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта;
  • в случай на употреба на продукта извън неговите възможности;
  • в случай на електрическо и/или друго въздействие (късо съединение, токов удар, намокряне, замърсявания, влияние на атмосферни условия); 
  • Нормално износване на части и елементи в процес на експлоатация.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ!

Скъпи клиенти, важно е да разберете естеството на rc продуктите – всички части, оборудване, електроника, радио-контрол и други аксесоари не са играчки! Повечето от тях са технически сложни продукти, които изискват Потребителят да има известни умения за управление, поддръжка, ремонт, експлоатация, диагностика и други. Ако не разполагате с необходимите знания и опит може да потърсите информация в интернет, да се допитате до по опитни моделисти или да се свържете с нас за консултация – ще помогнем с радост.  RC моделите и техните компоненти са предмет на екстремни натоварвания по време на експлоатация като: висока скорост, преодоляване на препятствия, скокове и други, изпълнявани от модела. Не съществуват общоприети стандарти за управление на RC модели, както и техните компоненти, които осигуряват такива неща като: сила, издръжливост, надеждност и др. Ние нямаме задължението и обективната възможност да контролираме условията на експлоатация, подготовката на модела, безопасната му експлоатация, както и уменията при управлението му. След закупуването на този продукт цялата отговорност за правилната и безопасна експлоатация, съхранение на модела и всички вреди, причинени на имущество или здравето на трети лица при използването му са задължения на потребителя.

 

При възникване на гаранционно обслужване ние ще ремонтираме, подменим или при невъзможност да се стигне до друго решение ще възстановим стойността на продукта в рамките на 30 календарни дни.