ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА bgdrones.com.

ВНИМАНИЕ! Внимателно прочетете тези Общи условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, не използвайте този уеб сайт! 

 

 •  bgdrones.com не носи отговорност за точността на публикуваната информация.
 •  Възможно е някои продукти, които са маркирани като “налични” реално да не са налични. В този случай bgdrones.com се задължава да се свърже с потребителя до 24 часа за да го осведоми или да даде срок за доставка.
 • Всички цени в сайта са крайни, обявени са в лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон данъци или такси и са валидни за момента на публикуването им като bgdrones.com си запазва правото да ги променя без предупреждение. Клиентът заплаща цената, която е била в момента на покупката.

Поръчка

Може да направите поръчка чрез сайта и бутона “Поръчай”, чрез онлайн чата ни или по телефон посочен в раздел Контакти. При поръчка може да се регистрирате или да поръчате като гост без вашите данни да се запазят при нас.

При поръчка клиентът е длъжен да предостави:

 • Две имена (Име и Фамилия)
 • Валиден български телефонен номер
 • Град за доставка
 • Област (важно, когато доставката ще бъде до по малки населени места)
 • Валиден адрес
 • Офис на Еконт (ако желае доставката да бъде извършена до офис на Еконт).

Посочване на неверни или непълни данни прави поръчката невалидна и тя няма да бъде доставена. След като заявите вашата поръчка възможно е да ви потърсим на посочения телефон, за потвърждение или доуточнение.

 

Плащане

Плащането се извършва чрез наложен платеж на куриера, който доставя пратката или в офиса на куриерската фирма.

Защо нямам касов бон?

Според чл. 3 Наредба № Н- 18 от 13 Декември 2006 . издаването на касова бележка е задължение на куриерската служба, на която плащате в брой при доставката на продукта.

За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод или служебен бон на стойността на дължимата сума. За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите фактурата си заедно с разписката за ППП от куриерската служба.

 

Доставка

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на Econt и Rapido до адрес на получателя или офис на куриера.

Кога ще бъде пратката при мен?

Всички налични дрони се доставят до 2 работни дни до вас. В 90% от случаите доставката се извършва на следващия работен ден или събота до обяд. Ако желаете доставка в определен ден, моля запишете го като бележка при поръчката или се свържете с нас след направена поръчка.

Колко струва доставката?

Доставката се извършва чрез куриерски фирми Еконт и Спиди. При приключване на поръчката ще се калкулира стойността на доставка.

 

Преглед и тест на стоката

При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари незабавно да се свърже с нас. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по – късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

 

Мога ли да върна закупен от bgdrones.com продукт?

Можеш да върнеш продукт, който си закупил от нас в рамките а 14 дни след доставката според българското законодателство. В случай на връщане на продукт без основателна причина Клиентът поема разходите за доставка на стоката и след преглед от нас за състоянието на стоката ние ще ти възстановим парите.

Ако искаш да върнеш продукт трябва да се свържеш преди това с нас на email: info@bgdrones.com., за да ти дадем данни за връщане.

За да върнеш продукта той трябва да отговаря на няколко условия:

 • Всеки дрон, които искаш да върнеш не трябва да е ползван, може само да е пробван. Всеки дрон, който има следи от удари, надрасквания или други следи нарушаващи търговския вид на продукта може да бъде приет обратно или да се възстанови само част от стойността му.
 • Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, с одрасквания, със следи от удари ( но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
 • Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети.
 • В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
 • В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
 • Не можеш да върнеш: батерии, мотори, (освен, ако не го направиш направо пред куриера преди да приемеш пратката),

За върнат продукт, който не отговаря напълно на условията за връщане bgdrones.com може да откаже връщане или да възстанови част от стойността на стоката.

 

Условия за Гаранция

Всеки един дрон, който изпращаме е прегледан и тестван за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде 99.99% работеща без дефекти.

Не носим отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглобяване. При тези случаи клиентът сам поема разходите за ремонт.

Поради самата специфика и характеристика на дроновете ние НЕ можем да дадем стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Те падат и се удрят особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след напр. 2-3 месеца е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта. Моля, ако не сте съгланси с гаранционните условия не използвайте този сайт.

Ако установим, че дефекта наистина е производствен ние ще подменим или поправим вашият продукт.

Гаранцията покрива електрониката вътре в дрона за период от 6 месеца.

Гаранцията не покрива консумативите на дрона (мотори, перки, батерии, зарядни устройства).

Гаранцията отпада:

 • при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирано от bgdrones.com лице или сервизен център; 
 • в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация (падания, удари) ;
 • в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта;
 • в случай на употреба на продукта извън неговите възможности;
 • в случай на електрическо и/или друго въздействие (късо съединение, токов удар, намокряне, замърсявания, влияние на атмосферни условия); 

При възникване на гаранционно обслужване ние ще ремонтираме, подменим или при невъзможност да се стигне до друго решение ще възстановим стойността на продукта в рамките на 30 календарни дни.

 

Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време. При използване на bgdrones.com, Потребителите се задължават да спазват настоящите Общи условия.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА bgdrones.com (ДВ ТРЕЙД ГРУП ЕООД )
С НАТИСКАНЕ (КЛИКВАНЕ) НА ВСЕКИ ЕДИН ОБЕКТ, ЛИНК ИЛИ БУТОН НА САЙТА НА bgdrones.com, КАКТО И С ЛИНКА КЪМ НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ) И СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.