Може да върнете продукт, закупен от нас в рамките а 14 дни след доставката според българското законодателство. В случай на използване на правото си на отказ и връщане на продукт Клиентът поема разходите за доставка на стоката и след преглед от нас за състоянието на стоката ние ще възстановим парите Ви по банков път.

НЕ връщайте продукти с наложен платеж. Такъв тип пратки няма да бъдат приемани.

Ако искате да върнеш продукт трябва да се свържете преди това с нас на email: info@bgdrones.com, за да Ви дадем данни за връщане.

За да върнете продукт той трябва да отговаря на няколко условия:

  • Всеки продукт, които искате да върнете не трябва да е ползван, може само да е пробван. Продукт, който има следи от удари, надрасквания или други следи нарушаващи търговския вид на продукта не може да бъде приет обратно или може да се възстанови само част от стойността му.
  • Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от клиента, такива с увредената или нецялостна опаковка, с одрасквания, със следи от удари ( но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени.
  • Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети.
  • В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.
  • В случай, че сте закупил повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
  • Не можете да върнете: батерии, мотори, (освен, ако не го направите направо пред куриера преди да приемете и платите пратката),

За върнат продукт, който не отговаря напълно на условията за връщане bgdrones.com може да откаже връщане или да възстанови част от стойността на стоката.